Wie ben ik?

Mijn naam is Belinda Thibaut en woon in Uithoorn. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de reisbranche en heb daarin alle kanten wel meegemaakt, van reisbureau manager tot touroperator en reisspecialisten in specifieke bestemmingen tot golfreizen. Hierdoor heb ik al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken, zowel privé als voor mijn werk. Mijn passie is reizen en vind het daarom geweldig om voor anderen een mooie reis samen te stellen, waarop ze met veel plezier terugkijken.

Een zonvakantie of wintersport, stedentrip of eiland hoppen, compleet verzorgde rondreis of cruise, ik help u graag om de reis van uw dromen samen te stellen en te regelen. Ook kunt u bij mij terecht voor autohuur, vervoer van en naar de luchthaven, annulering- en reisverzekering of visum. Uw reis verzorg ik van A - Z en neem alle zorgen uit handen!

Als zakenreiziger kunt u bij mij terecht, voor de voordeligste vlucht en regel ik een hotel dicht bij het congres of beurs welke u wilt bezoeken. 

Maar ook groepsreizen volledig verzorgd, inclusief excursies. Leuk als personeelsuitje, familiereünie of voor uw sportclub.

Om al uw reiswensen te bespreken, kan ik indien gewenst bij u thuis of op kantoor langskomen, maar u kunt mij uiteraard ook per telefoon, mail of contactformulier uw wensen doorgeven.