Klantervaringen

Bent u tevreden over mijn bemiddeling bij uw reis of heeft u een leuk reisverhaal over een reis welke u via mij geboekt heeft, dan hoor ik dat graag van u. Laat u hieronder uw reactie achter en laat het een inspiratie zijn voor anderen...

Reactie plaatsen

Reacties

Ester van Leeuwen
9 maanden geleden

Heerlijke vakantie op CuraƧao gehad. Fijn dat Belinda alles uitgezocht had, we kregen drie keuzes, dat scheelt een hoop uren zelf zoeken en vergelijken! En voldeed precies aan onze wensen.

Marian Helsloot van Vuure
een jaar geleden

Wat een heerlijke week in New York en alles zo fijn en snel geregeld. Ook toen er bij aankomst een probleem ontstond, direct door Belinda opgepakt en geregeld! Super!

M.F.M.da costa castanheiro
een jaar geleden

Een goede reis,goed service we zijn blij mee

Rene van vliet
een jaar geleden

Op aanraden van Belinda samen met mijn vriendin naar Limone Sul Garda geweest. Het was een geweldig succes. Hotel Alexander is een echte aanrader en het stadje Limone erg gezellig met goede faciliteiten om uitstapjes te maken. Belinda super bedankt voor je goede advies en je hulp voor het zoeken naar een leuke vakantie.

Amy Regelink
een jaar geleden

Samen met mijn vriend hebben wij een prachtige reis gemaakt naar New York en naar Curacao. Belinda heeft de hele reis super geregeld. Een hotel op toplocatie in New York en heerlijk resort op Curacao. Zij is altijd bereikbaar wat een prettig gevoel geeft. Dankjewel Belinda!

Sandra van Mook
een jaar geleden

Ontzettend blij met de hulp van Belinda. In mei ben ik samen met mijn dochter naar een fantastisch hotel op Mallorca geweest. Dit had ik zelf nooit kunnen vinden.

Bjorn van Luinen
een jaar geleden

Goede en snelle service. Buiten winkel of kantoortijden bereikbaar, en maatwerk naar mijn wensen !

Rating: 0 sterren
0 stemmen